Διαχρονικο δωρο

Ένα διαχρονικό δώρο πάντα απέπνεε μια σιγουριά και μια ποιότητα στον παραλήπτη, που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.  Η καλύτερη κίνηση να εντυπωσιάσεις κάποιον και να τον ευχαριστήσεις, είναι να του κάνεις ένα δώρο. Πόσο μάλλον ένα διαχρονικό δώρο, που θα του μείνει και θα το έχει για πάντα, στο σπίτι και στην καρδιά του.

Ειδικά όταν πρόκειται για ένα χειροποίητο και ανάγλυφα ζωγραφισμένο μπουκάλι, φτιαγμένο ειδικά για να το προσφέρετε σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο ή να το χρησιμοποιήσετε ως μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά μοναδικό.

Στις Οινοκαλλιτεχνίες η έννοια διαχρονικό δώρο παίρνει άλλη αξία. Πηγάζει από την αγάπη μας για δημιουργία και εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και την επένδυση. Τα ζωγραφισμένα μπουκάλια που δημιουργούμε δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα δώρα, καθώς αποτελούν από μόνα τους κομμάτια υψηλής αισθητικής, που πάνω τους έχει αποτυπωθεί όλο το μεράκι και η αγάπη μας για την τέχνη της ζωγραφικής και του κρασιού γενικότερα.

Μπορούμε να μετατρέψουμε σε διαχρονικό δώρο οτιδήποτε φανταστείτε. Το αφήνουμε πάνω σας. Εσείς εμπιστευτείτε την πείρα και την διάθεση μας και μαζί θα κατακτήσουμε τον κόσμο των αισθήσεων.

Αναμνηστικό ενθύμιο διαχρονικό δώρο

Έχετε κάποια εκδήλωση και θέλτε να την αποτυπώσετε ή με την ημερομηνία διεξαγωγής και την θεματολογία; Επιλέξτε το κατάλληλο σχέδιο και δώστε μας την ιδέα σας να την ζωγραφίσουμε χειροποίητα σε μπουκάλια διάφορων μεγεθών για να τα κρατήσετε για πάντα εσείς και όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις σας !

Αναμνηστικό ενθύμιο δώρο
Phone: 231 600 8229
Ίωνος Δραγούμη 57
Θεσσαλονίκη