Εταιρικό δώρο

Το εταιρικό δώρο αποτελούσε και αποτελεί, την καλύτερη διαφημιστική κίνηση που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, προκειμένου να προβάλει την δουλειά του στο ευρύ κοινό, με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Το εταιρικό δώρο υπάρχει σε διάφορες μορφές  και κατηγορίες, πολλές εκ των οποίων, έχουν αρχίσει να γίνονται κοινότυπες και κατ’ επέκταση να μην δημιουργούν, πλέον, καμία εντύπωση.

Το εταιρικό δώρο, στην μορφή που το δημιουργούμε στις Οινοκαλλιτεχνίες, έρχεται να ταράξει τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο, και να υποσχεθεί εγγυημένη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Είμαστε οι μοναδικοί που αποτυπώνουμε χειροποίητα και ανάγλυφα την οποιαδήποτε ιδέα ή φαντασία σας, πάνω στο μπουκάλι. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δημιουργούμε μικρά αριστουργήματα που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα σε όποιον τα λάβει ως εταιρικό δώρο.

Οι συνεργάτες ή οι πελάτες σας, θα ενθουσιαστούν και εκτός αυτού θα πάρουν στα χέρια τους, κάτι που θα το διατηρήσουν θέλοντας και μη. Πώς να αποχωριστείς ένα έργο τέχνης; Με αυτόν τον τρόπο, τα στοιχεία και το λογότυπο της εταιρείας σας, θα είναι πάντα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε θελήσει να τα χρησιμοποιήσει όταν παραστεί η ανάγκη.

Προωθήστε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, προσφέροντας κομμάτια μοναδικά που, σίγουρα, δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Εταιρικό δώρο | Αναμνηστικό | Διαφημιστικό

Διαδώστε την επιχείρησή σας και ευχαριστείστε τους πελάτες σας ταυτόχρονα, με ενα ενθύμιο που θα μείνει και θα σας διαφημίσει άμεσα σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με το δώρο αυτό!
Εταιρικό δώρο
Εταιρικό δώρο Οινοκαλλιτεχνίες
Phone: 231 600 8229
Ίωνος Δραγούμη 57
Θεσσαλονίκη