Προσωπικό δώρο

Το προσωπικό δώρο δεν είναι τίποτα άλλο από μια πράξη αγάπης. Μπορεί να χαρίσει χαρά στον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξετε να το προσφέρετε ή να γεμίσει όμορφες αναμνήσεις τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Ο καλύτερος τρόπος για  να δείξεις τα συναισθήματά σου είναι να χαρίσεις ένα έργο τέχνης. Η τέχνη μιλάει στην ψυχή των ανθρώπων όταν τα λόγια περισσεύουν.

Λένε, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Στις Οινοκαλλιτεχνίες αποτυπώνουμε χειροποίητα και ανάγλυφα πάνω στο μπουκάλι, τις εικόνες, τις επιθυμίες, τις σκέψεις σας ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εσείς το σκέφτεστε κι εμείς το ζωγραφίζουμε. Στο ιδιαίτερο προσωπικό δώρο που θα θελήσετε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζουμε όλη την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει.

Η ομάδα μας, απαρτίζεται από ταλαντούχους ανθρώπους με μεράκι και πάθος για αυτό που κάνουν. Έτσι, εσάς, σας δίνεται η δυνατότητα να χαρίσετε ένα προσωπικό δώρο, που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη του παραλήπτη και κάθε φορά που θα το κοιτάει θα σας θυμάται. Εξάλλου πρόκειται για ένα αντικείμενο που όλοι θα κρατήσουν ακόμα και αφού καταναλώσουν το περιεχόμενο. Άλλωστε αποτελεί από μόνο του ένα καλαίσθητο στολίδι.

Στις Οινοκαλλιτεχνίες, έχουμε κάνει το προσωπικό δώρο, προσωπική μας υπόθεση, γιατί για εμάς είστε μοναδικοί.

Χειροποίητο προσωπικό δώρο

Δώστε μας την ιδέα ή την ανάμνηση που θέλετε να μείνει στον χρόνο και θα αναλάβουμε την σχεδίασή του σε μπουκάλι της αρεσκείας σας. Κάντε έκπληξη στο πρόσωπο που θα το δωρίσετε με στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτόν/αυτήν σχεδιασμένα ανάγλυφα.

Δώρο Αγίου Βαλεντίνου