Καλωσήρθατε στις Οινοκαλλιτεχνίες !

Η εταιρεία “Οινοκαλλιτεχνίες” εδρεύει στην όμορφη Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στα χειροποίητα ανάγλυφα μπουκάλια σημειώνοντας μάλιστα, μεγάλη επιτυχία στον τομέα της, τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια ομάδα καλλιτεχνών, με πρωταρχικό μέλημα, να προσφέρει ποιότητα και καλαισθησία, στην ζωή και στον άνθρωπο.

Το πάθος μας για την τέχνη σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό για το κρασί, οδήγησε στην ιδέα να παντρέψουμε αυτά τα δύο, με σκοπό να δημιουργούμε χειροποίητα ανάγλυφα μπουκάλια μετατρέποντάς τα σε ιδιαίτερα αναμνηστικά δώρα, που μπορείτε να προσφέρετε σε προσωπικές, κοινωνικές αλλά και σε επαγγελματικές στιγμές.

Έχουμε την δυνατότητα να αποτυπώσουμε σε χειροποίητα ανάγλυφα μπουκάλια, οποιοδήποτε σχέδιο μας δώσετε ή έχετε στο μυαλό σας. Εσείς βάλτε απλά την φαντασία. Την δημιουργία, την αναλαμβάνουμε εμείς. Σας εγγυόμαστε, ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγικά μοναδικό.

Εκτός από χειροποίητα ανάγλυφα μπουκάλια, σε εμάς θα βρείτε κρασιά αρίστης ποιότητας, διαλεγμένα, ειδικά, για τους πολύτιμους πελάτες μας. Είμαστε σίγουροι, ότι η γεύση και το ξεχωριστό άρωμα που αναβλύζουν, θα αφήσουν ικανοποιημένους εσάς και τους ανθρώπους με τους οποίους θα το μοιραστείτε.

“Οινοκαλλιτεχνίες”….γιατί η επιθυμία σας είναι ζωγραφιά μας….